Missie en Visie

Missie:

Mondzorg Dogterom wil graag gemotiveerd en tevreden personeel dat een goede een positieve uitstraling heeft ten opzichte van de patiënt. Mondzorg Dogterom wil zorgen voor gemotiveerde patiënten en een goed bewustzijn en de juiste kennis bij de patiënt. Mondzorg Dogterom gaat voor een state-of-the Art uitstraling die geen 8 tot 5 uitstraling heeft. De samenwerkingsvorm is het juiste teamverband met tevreden patiënten als doel.

Visie:

Op een vriendelijke professionele manier geheel volgens de nieuwste richtlijnen leveren wij optimale kwalitatief hoogstaande tandheelkundige zorg aan onze patiënten. Wij doen dat op een klantvriendelijke manier, met een enthousiast open en betrokken team. De patiënt staat centraal, wij hebben plezier in ons werk en in de omgang met de patiënten. Een tevreden patiënt is één van onze kernwaarden.

Hoge kwaliteit van ons werk is belangrijk,  en daartoe investeren we in professionaliteit, opleiding en innovatie. Om aan alle richtlijnen te blijven voldoen hebben we begin 2013 binnen de vestiging Middelharnis een operatiekamer gerealiseerd en ook de sterilisatieruimte is geheel vernieuwd volgens de laatste richtlijnen van de WIP.

 

Door de fusie van 2 “dorpspraktijken”  staat er  een modern Mondzorgcentrum.

De kennis en kwaliteit is gebundeld.

Mondzorg Dogterom biedt algemene tandheelkunde en gespecialiseerde tandheelkunde zoals Implantologie, Endodontie, Orthodontie, Esthetische Tandheelkunde en Mondhygiëne-en preventiebehandelingen.

 

‘Uw gebit is onze zorg waard, bij ons kunt U terecht voor de Care & Cure van uw gebit'.